Sitteunderlag

Sitteunderlag

Etter jeg har funnet ut hvordan jeg kan strikke sitteunderlag, er det bare gøy å designe nye motiver. Med dobbelt jaquard er det mulig å strikke alle mønster jeg har lyst til og bare kreativiteten setter grensen. Du få sikkert oppdage det etterhvert.

Hvis du kunne tenke deg en av mine sitteunderlag, har en idé til en motiv eller lyst til at jeg strikke etter dine ønsker, da er det bare å sende en melding til meg.

Produktudvikling

Det er ikke bare bare å strikke sitteunderlag, hvis du begynner å tenke lit mer økonomi og mulig salg, da man nødt til å tenke litt mer nøye gjennom dette.
Garnet jeg har strikket mest med var Huldra fra Hillesvåg. Garnet tover veldig og det blir gode og tykke sitteunderlag. Men en sitteunderlag i størrelse 37 x x37cm har en vekt av 200g. Så bare materialet koster allerede 270NOK. I tillegg er det ingen norsk garn. Råmaterialet kommer fra Montevideo og det er litt lei når vi lever i et land med så mye god ull. Men det er ikke mange produsenter som produserer garn av norsk ull, heller ikke så tynn at jeg kan strikke dobbelt jacquard med den.
Men nå har jeg funnet 2 nye typer garn, som jeg ville prøver meg med. Det er Rauma lammeullgarn og Sandnes sitt tynn Per Gynt.

Utpå tur aldri sur

Jeg måtte bare endre litt på sitteunderlag motiver fra Tinn 🙂

Sitteunderlag med Tinnsjøen som motivet med tekst: ut på tur aldri sur Sitteunderlag med Gaustatoppen som motiv og tekst. ut på tur aldri sur

Pilegrimsmotiver

Du har sikkert allerede skjønt at jeg er mer en gjennomsnitt interessert i pilegrimsledene, og da er det lite overraskende at det kommer stadig nye motiver med dette tema 🙂

 

Sitzunterlage Sandviken CampingSandviken Camping

Helt naturlig var det å bruke lue motivet med utsikt over Tinnsjøen som første sitteunderlag, den er bare vakkert.

Sitzunterlage GaustatoppenGaustatoppen

Og hvis en bor i Tinn skal Gaustatoppen ikke mangle som motiv.

Sitzunterlage "Rjukan Brannhydrant""Rjukan Brannhydrant"

Også et eget Tinn motiv er "Rjukan Brannhydrant" som tilhører verdensarven. Jørgen Sando, gullsmed i Rjukan har lagt ekstra smykke med dette motivet, da skal sitteunderlag ikke mangle.

Sitzunterlage MustangFord Mustang

og når jeg allerede er i gang endret jeg Mustang designet, jeg har strikket før som teppe, slik den passer til sitteunderlag.

Sitzunterlage ID4ID4

Mens vi fortsatt venter på vår nye ID4 fikk gubben min sitteunderlag med camouflage design av ID4 som trøst