hjem

Slutt med perfeksjonisme 😉

hjertelig velkommen til unperfekt.no

Som en tysk kvinne som bor i Norge, vil jeg prøve å skrive alt også på norsk og jeg håper det blir ikke for dårlig 😉

Alt som finnes i naturen er unik. Aldri finnes noe som er nøyaktig det samme.

Å vare unik betyr også å vare uperfekt. Det gjelder naturen, folket og håndarbeid, men det er ikke akkurat det som gjør sjarmen hans?

derfor blir merke unperfekt.no 🙂

Hvis du liker uperfekte og unike håndarbeid av tre eller ull (som er mine store lidenskaper) er du hjertelig velkommen i min verden. Se på de forskjellige kategorier

WoodArt – StrikkArt – VevArt og PilgrimArt.

Men i tillegg til håndverk har jeg to andre lidenskaper, som jeg vil vise fram på denne siden.

Det er prosjektet «Pilegrimsvandringen mellom dei kvite kyrkjer rundt Tinnsjøen» som fanget meg, med en gang jeg kommet til Tinn. I 2014 gikk jeg selv pilegrimsvandringen fra Tyskland til Spania og «måtte» bare vare med i dette prosjektet.

Den andre prosjektet, jeg gleder meg å jobbe med, er «Skirva Fjellkyrkje». Det er en kirke og ungdomssenter på fjellet. I mange år jobbet jeg i Tyskland i reiselivsbransjen, blant annet drivet jeg mit eget lille overnattingssted. Derfor tok jeg sjansen da jeg ble sport om å overtar ansvar for utleie av denne flotte huset.

Også om disse prosjektene kan du lese denne nettside.

Nå ønsker jeg deg hjertelig velkommen i min lille, uperfekte verden. Kos deg og hvis du har spørsmål eller bare lyst å ta kontakt, er det bare å sende en e-post.

     hilsen Ingrid

unperfekt.no Design på Sandviken CampingNå er designet fra unperfekt.no  tilgjengelig på Sandviken Camping i Austbygde 🙂

nå heter det:
design, produksjon og salg – Tinn-Austbygde 😉