hjem

Slutt med perfeksjonisme 😉

hjertelig velkommen til unperfekt.no

Jeg heter Ingrid Wiens, er en tysk kvinne som siden 2015 bor i Norge. Jeg vil gjerne prøve å skrive alt på norsk og jeg håper det blir ikke for dårlig 😉

Dette faktum og den rike kulturelle arven i Norge har sterkt påvirket meg og kreativiteten min og gjorde meg til dem jeg er i dag.

Naturen har derimot alltid skapt det unik og det har fascinert meg i hele mitt liv. Ingenting finnes helt likt en gang til. Å være individuell betyr å være «ikke perfekt», dette gjelder oss mennesker, naturen men også håndarbeid.
Men er ikke akkurat det det som gjør ting unik og spesielle?
Slik ble det «unperfekt.no» 🙂

På denne siden vil alle finne det ufullkomne og unike håndarbeidet, spesielt fra ull. Det har blitt mine store lidenskap. Men siden jeg er mer enn bare «ullfreak», kan du finne også andre interessante ting på nettstedet mitt og følge meg på mitt vei til forskjellige teknikker.

I tillegg til min kjærlighet til kunsthåndverk, har jeg fremdeles to gode lidenskaper som jeg ønsker å introdusere for deg.

På den ene siden er det pilegrimsreisen. Jeg gikk pilegrim fra Speyer til Santiago de Compostela i 2014, og denne opplevelsen lar meg aldri gå. Da jeg kom til Tinn/Norge i 2016, leste jeg fra prosjektet «Pilegrimsvandringen mellom dei Kvite Kyrkjer rundt Tinnsjøen». Jeg bare «måtte» være med der.

Min andre lidenskap gjelder «turisme» eller mitt ønske om å overraske mennesker og få de til å få en fin opplevelse. Jeg tilbrakte halvparten av livet mitt med det, blant annet der jeg drev min egen lille hotell i „Lüneburger Heide“.

Men jeg er ikke bare det ene eller det andre, jeg er alltid en blanding av alt og alt når inn i hverandre. For eksempel spiller min kjærlighet til tre, min kreativitet og ønsket om å gjøre folk glade i lag for å danne «Tinntroll» -prosjektet. Lidenskapen for pilegrimsreise, inspirerer meg igjen og igjen til nye strikkedesign, og du kan kombinere så fantastisk forskjellige håndverksteknikker og produsere noe unikt.

Nå ønsker jeg deg mye glede i min lille, unperfekte verden. Hvis du har spørsmål eller bare vil komme i kontakt med meg, blir du hjertelig invitert til å skrive meg en melding.

hilsen Ingrid